thumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Regulamin strony
Drukuj Email

1. Polityka prywatności stron zewnętrznych, do których odnośniki znajdują się na stronie, regulują inne przepisy umieszczone na tych stronach.
2. W przypadku dodatkowych pytań dotyczących polityki prywatności, prosimy o kontakt z administratorem serwisu: e-mail.
3. Na udzielenie odpowiedzi zastrzegamy sobie okres dwóch tygodni od momentu wpłynięcia na skrzynkę pocztową wiadomości, pod warunkiem, że nie będzie to spam lub inna forma reklamy.

PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu skontaktowania się z Ośrodekiem Pomocy dla Osób Pokrzywdzonych Przestępstwem przy Elbląskim Centrum Mediacji i Aktywizacji Społecznej zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ust. nr 133 poz. 883).

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

Gwarantuje, że wszystkie dane osobowe udostępnione przez Państwa w trakcie logowania, chronione są zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych.
Gwarantuję wszystkim Użytkownikom serwisu, że pozostaną anonimowi przez cały czas korzystania ze stron portalu. Udostępnienie danych osobowych ma charakter dobrowolny i związany jest wyłącznie z procedurą rejestracji.
Wypełnienie formularza kontaktowego oznacza zgodę Użytkownika na przetwarzanie jego danych osobowych. Każdemu z Państwa przysługuje prawo wglądu i dokonania zmian w podanych przez siebie danych.

UDOSTĘPNIANIE INFORMACJI

Przez cały czas korzystania z zasobów naszego serwisu pozostają Państwo anonimowi. Zbieramy jedynie informacje o ilości osób odwiedzających poszczególne strony portalu oraz informacje o nowych użytkownikach. Do tego celu wykorzystujemy mechanizm cookies. Pliki cookies są plikami tekstowymi przechowywanymi na komputerze użytkownika. Pozwalają one witrynie internetowej na rozpoznawanie stałych użytkowników oraz ułatwiają dostęp do naszych stron. Pliki cookies nie powodują uszkodzenia Państwa komputerów czy plików. Cookies wykorzystujemy, aby zbierać informacje do celów statystycznych i zaoferować usługi dostosowane do Państwa indywidualnych potrzeb i zainteresowań.
W celu sprawdzania ilości osób odwiedzających portal wykorzystujemy informacje przechowywane w logach serwerów, jednak adresami IP posługujemy się jedynie dla celów statystycznych.

PRZEKAZANIE DANYCH OSOBOWYCH

W trakcie logowania/zamawiania usługi, system zażąda od Państwa podania: imienia i nazwiska, nazwy firmy, adresu, kodu pocztowego, adresu poczty elektronicznej oraz numeru telefonu.
Wypełnienie i wysłanie formularza oznaczać będzie zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych.

ZMIANA / AKTUALIZACJA DANYCH OSOBOWYCH

Umożliwiamy Państwu aktualizację lub usunięcie przekazanych nam danych osobowych. Usunięcie swoich danych osobowych z serwisu internetowego jest dobrowolne i odbywa się poprzez wysłanie e-maila.

WYŁĄCZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI

Portal nie ponosi żadnej odpowiedzialności za decyzje, jakie użytkownicy portalu podejmą na podstawie informacji i narzędzi udostępnianych na stronach.

POSTANOWIENIA KOŃCOWE

1. Regulamin może być modyfikowany przez administratora w każdym momencie.
2. Oprócz ogólnego regulaminu, inne podstrony mogą posiadać swoje własne regulaminy przedstawione w formie wyrazistej, które należy przestrzegać. Będą one uzupełnieniem regulaminu ogólnego.
3. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.
4. Administrator dokłada wszelkich starań, aby powyższy regulamin był przez użytkowników przestrzegany.
5. Administrator nie ponosi odpowiedzialności za postępowanie innych użytkowników – wiadomości e-maill.

ZASTRZEŻENIE

Kopiowanie, reprodukowanie tekstów i elementów ze stron portalu w jakikolwiek sposób, w całości, lub w części bez uprzedniej, pisemnej zgody jest zabronione. Nie dotyczy to specjalnie oznaczonych tekstów lub elementów graficznych oferowanych użytkownikom bezpłatnie.

 


English German Polish Russian

Odwiedziło nas

Łącznie1085491




Sieć Pomocy Ofiarom Przestępstw